RAHSIA PUNGGUNG

Punggung dan paha merupakan pusat segala pegerakan badan.Ia menentukan cara kita bergerak memajukan diri kita dalam kehidupan.Terdapat 5 bentuk punggung dan paha iaitu SEIMBANG,BULAT,RATA,BESAR dan TINGGI.Yang mana satu anda???

1.BULAT
Individu yang mempunyai punggung yang bulat adalah seseorg yang berjiwa kental,idealistik,periang,sentiasa bersemangat,pandai mengawal perbelanjaan,suka bersosial dan boleh bergaul dengan sesiapa sahaja.Kuat mengharungi segala cabaran hidup samada cabaran yang baik atau yang buruk.

2.SEIMBANG
Paha dan punggungnya seimbang.Tidak terlalu besar.Tidak terlalu kecil.Tidak terlalu bulat.Tidak terlalu rata.Pemiliknya dikatakan seorang yang tenang dan pemurah.Bakal ibu dan bapa yang baik.Seorang ibu yang sangat penyayang.Seorang bapa yang jelas pemikiran ke mana arah tuju keluarganya dan sangat berjaya dalam kerjayanya.Perjalanan hidup teratur tanpa banyak masalah dan stabil.

3.TINGGI
Punggung tinggi ke atas.Orang ini dikatakan mempunyai daya sex yang sangat tinggi.Sangat disukai ramai orang.Tidak kisah dengan kata2 negetif orang lain.Hatinya tidak mudah sensitif dengan kata2 yang diluahkan orang lain.Suka berseronok.Orang ini suka membuat sesuatu mengikut hati dan perasaan bukan fikiran menyebabkan sukar mendapat status tinggi dalam masyarakat.

4.BESAR
Pemilik punggung besar dan paha besar seorang yang romantik.Subur,sihat dan penuh rasa cinta.Sanggup melakukan apa saja demi mencapai cita2.Ceria,pemurah dan bijak menguruskan kewangan.Baginya tidak ada yang mustahil.Segalanya boleh diatasi.Jenis no.problem.Sentiasa mengukur kejayaan diri dengan jumlah harta dan wang yang mampu dikumpulkan.

5.RATA
Punggung rata atau hampir samarata dengan badan.Ia melambangkan empunya diri yang lurus,bijak dan terlalu idealistik.Tidak pandai mencari peluang berniaga.Jika perempaun,ia dikatakan tidak subur dan tidak mempunyai anak lebih dari satu.Tidak mempunyai petrancangan masa depan yang jelas.Terlalu berserah kepada keadaan tanpa ada insiatif untuk memajukan diri.

Sumber – internet

Advertisements