1.Hitam, panjang, dipeluk dan diapit dua paha.

answer : Orang sedang panjat tiang talipon.

2. Rumah apakah yang gunakan banyak air?

answer : Rumah terbakar

3. Apa yang mahal pada BMW

answer : Huruf W. Cuba tukarkan W ngan X. Jadi BMX. Kan murah tu…
4.Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah ‘kringgg’ bole diangkat…
5. Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa …gile ape…
6.Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah…
7. Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur
8. Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?

Answer: Dua-dua tak kenal korang…hehe

7.Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?

Answer: – Sekretari baik………………’Selamat pagi tuan’

– Sekretari kurang baik………..’Dah pagi ni tuan

8. Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?

Answer: Sbb lelaki ni kan ‘buaya’

9. Apa dia ‘Jauh di mata, dekat di hati’?

Answer: Usus

10.Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki…siapakah saya?

Answer: Pembohong…

11. Siape yang menemukan dompet kulit?

Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada

saye